Ingen rutin

Det är nog tur att jag inte berättat för någon om den här bloggen. Än har jag inte direkt den här rutinen för att informera folk om vad jag gjort här. Min andra, mer dolda, handlar mer om känslor och tankar och här var väl tanken att jag skulle dela med mig av vad jag gör. Min vardag helt enkelt.

Vem som skulle tänkas vara intresserad av den vet jag inte, men jag läser ju själv många bloggar, av både kända och okända människor, så varför skulle inte någon vilja läsa om mig?

Jag är inne i tredje sista långskiftsomgången innan semestern. (Eller före semestern, jag lär mig aldrig.) Det sköna med långskift på sommaren, förutom de fem lediga dagarna däremellan, är att jag har mycket mer ork att faktiskt ta mig för något innan (eller före?) jobbet. I går sprang jag en runda och i dag har jag varit och tränat på discgolfbanan.

Eftersom min tävlingspremiär kommer allt närmare var jag ju tvungen att spela de röda hålen som jag ännu aldrig testat. Det gick väl sådär. Men känslan från i måndags, då jag äntligen, äntligen, äntligen klarade den magiska gränsen satt kvar. Hoppas nu bara att den känslan sitter kvar till det är dags…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.