Nytt yrke: Maskot

Jag har alltid älskat söndagar. Det är den mest kravlösa dagen av dem alla, och bara vetskapen att man kan göra vad som helst en hel dag är svårbeskriven men fantastisk för någon som är hopplös på att planera och bestämma allt i förväg.

När jag jobbade på bion var det mer regel än undantag att man bytte en av sina helgdagar med någon annan, både för att slippa jobba/gå skola fem dagar, jobba fredag kväll till söndag kväll och sen börja om med fem nya dagar. Men även för att det alltid hände nåt kul när man skulle jobba. Medan många helst bytte bort fredag eller lördag kväll försökte jag om möjligt få söndagarna lediga. Bara för att.

Igår var en sån där fantastisk söndag. Vi (läs Anton) tog sovmorgon. Sen pysslade vi på i lägenheten, uppdaterade en mobil som skulle ha varit uppdaterad för länge sen och fixade lite lunch. Sen ”ut på byn” för att se Antons jobbarkompisars innebandylags första seger på två år. Har därför fått löfte om att de ska börja betala mina flygbiljetter om jag kommer och tittar på alla deras matcher. Inte pjåkigt!

Kvällen avslutades med matlagning och Die Hard i soffan. Ni hör ju själva! Superhärligt! Och som Anton uttryckte det: ”Allt det här är ju tusen gånger bättre när man slipper göra det ensam.” Och jag kan bara hålla med.

En reaktion på ”Nytt yrke: Maskot

  1. Ping: Hur hittade du hit? | Hannas historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.