Mitt 2012 – ett händelserikt år

Eller vad sägs bara om det här?

30-årsfesterna
Jag och min kära syster fick äran att inleda årets festligheter. På nyårsaftonen med våra nära och kära. God mat, fantastiska presenter och fina fyrverkerier. För vissa av oss avslutades kvällen med datordans och hemgång vid tre, andra höll sig vakna för att se JVM-lagets nästa triumf.

Sedan kom, med rätt jämna mellanrum, många trevliga kvällar i trenollans tecken.

fester

Operationen
Tankarna har funnits där. Förkylningarna har avlöst varandra och halsen har varit min största fiende. 22 mars var det så dags att lägga sig under kniven. Första gången för mig. Första gången jag varit ”inlagd” på ett sjukhus överhuvudtaget. Upplevelsen blev enbart positiv. Jag blev väl omhändertagen och hade inte så ont som jag trott att jag skulle, varken direkt efter operationen eller under de dryga två veckor jag spenderade hemma i soffan. Och sedan dess har mina förkylningar, som jag tidigare fick lov att förhålla mig till minst en gång i månaden, varit försvinnande få. Fantastiskt skönt!

Kärleken
Hoppet hade jag inte gett upp. Men att kärleken skulle dyka upp där den gjorde och på det sätt den gjorde, det trodde jag inte.

Vi har känt varandra länge. Enligt den minnesgoda andre parten sedan sommaren 2001. Ärligt talat minns väl inte jag så mycket om Anton sedan tidigare. Mitt minne är under all kritik och jag umgicks inte jättemycket med det här gänget en period. Anton flyttade dessutom ner till Stockholm 2004 och sedan dess har vi bara setts sporadisk på somrar och jular, mest på diverse fester. Se bara här, från julen 2003.

födelsedag 006

Men efter en snabbt påkommen Stockholmsresa med destination Pearl Jam i Globen, och en påföljande semester i Skellefteå var det vi. Och så kommer det förbli.

Skolan
Tankarna har väl funnits där, men det var förra sommaren som planen blev allt klarare. Kurator. Steg 1 för att ta mig dit: Socionomutbildning på Umeå universitet. Steg 0,5: Tjänstledigt från ett jobb där jag trivts sjukt bra, med många jobbarkompisar jag saknat. Men även sådana jag inte saknat.

Alltså
Jag kan aldrig tänka mig att 2013 kommer bli lika händelserik. Men vem vet? Livet har många gånger förvånad mig, och som Forresten Gump sa:

forrest

3 reaktioner på ”Mitt 2012 – ett händelserikt år

  1. Ping: Mitt 2013 – inte riktigt lika händelserikt | Hannas historia

  2. Ping: <3 | Hannas historia

  3. Ping: 2014 – mot framtiden | Hannas historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.