En annan tid

Jag blir både lite nostalgisk och förvånad när jag läser igenom min gamla blogg. Livet jag skrev om i den känns så avlägset, så främmande och obekant. Ändå är det ju bara några år sedan det här var mitt liv. Det här skrev jag till exempel den 19 maj 2006:

”En intensiv vecka är snart till ända. Men roligt har det varit, att få jobba på Norran. Jag gillar verkligen att redigera, det är som att lägga pussel. Kul när det funkar, irriterande när bitarna inte vill passa ihop. Sen att det är långa pass och ganska tröttsamt är en annan sak. Tur då att man är ledig några dagar mellan varje långskift.

Replikväxling mellan mig och Matte iförrgår kväll:
jag: ”Är man trött när man ser dubbelt och inte kan fokusera blicken?”
han: ”Du borde nog gå och lägga dig”

Matte har förresten nosat upp ett annat jobb, ska provköra för Sammes åkeri ikväll. Visst är vi ett romantiskt par? Jag jobbar måndag–torsdag kväll + söndag, han jobbar heltid samt fredag kväll. Dessutom har vi vårfest på dansklubben ikväll, Matte hinner iallafall dit och äta. Och imorron är det klubbmästerskap samt grillning hos Mike & Josse med Melodifestival inplanerad. Har vi tur hinner vi väl träffas då iallafall… :)

Final headcount på förlovningsfesten: 26 inkl. en vegetarian, två som är allergiska mot tomater, två mjölkallergiker och tre som är allergiska mot kyckling. Tur inte jag ska laga maten!”

Som sagt, otroligt avlägset. Börjar ibland undra hur mitt liv skulle vara nu om jag fortsatt på den inslagna vägen. Sen inser jag att är där jag vill vara nu och slutar undra.

middag 007 middag 010Bilder från en annan tid. Vissa finns kvar i mitt liv, andra inte.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.