Jag upphör aldrig att förvåna

Våren och sommaren 2008 gjorde jag något som väldigt få visste om. Min farträdsla till trots tog jag – i största hemlighet – motorcykelkörtkort. Känslan att kunna åka runt på hojen och göra folk först förvånade och sedan imponerade var helt fantastisk. Kanske därför bestämde jag mig året efter för att testa köra folkrace. Inte lika offentligt och inte lika långlivat, men känslan var häftig och nu hade jag insett att jag gillade att överraska. Att kunna göra saker som folk inte trodde om mig. Saker jag inte trodde om mig själv. Året därpå blev överraskningen kanske ännu större – och märkligare. Av en ren slump hamnade jag på discgolf-VM i Indiana. Kombinerat med att hälsa på min fantastiska värdfamilj  gick jag runt i fyrtio graders värme och bar runt på discar till ett riktigt proffs och en glad amatör. (Parentes: Att gå omkring med Jeppe på VM-banan var som att gå runt med discgolfvärldens Foppa! Alla ville ta kort, få autografer eller bara hälsa. Helt sjuk upplevelse.)

Men efter de tre somrarnas påhitt tog det stopp. Jag kände mig hyfsat nöjd med galenskaperna och ville förvalta de två nya intressen jag funnit, motorcykelkörning och discgolf. Däremot tror jag en hel del blev förvånade när jag skickade ut följande mail till alla mina arbetskompisar den 13 augusti 2012:

mail

Och nu är det dags igen. På grund av en hel bunt olika faktorer kommer jag att ta studieuppehåll efter sommaren och jobba en termin igen. Reaktionerna har varit blandade, men de allra flesta har blivit väldigt förvånande vilket är helt förståeligt. Varje gång något frågat om utbildningen har jag berättat hur mycket jag trivs och hur bra det känns. Och i början när beslutet var taget kändes det lite konstigt och trist, men nu känns det helt okej. Det händer mycket på jobbet och det känns bra att få vara med på en del av resan.

En reaktion på ”Jag upphör aldrig att förvåna

  1. Ping: 2014 – mot framtiden | Hannas historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.