Mitt 2013 – inte riktigt lika händelserikt

Näe, precis som förutspått blev inte alls 2013 lika händelserikt som 2012. Men det varken hoppades eller trodde jag. Istället har det känts som ett år då mycket fallit på plats.

Skolan – Efter tre avklarade terminer (typ) känner jag mig bekväm med kursupplägg, klasskompisar, omställning, att bolla skola och jobb och att kunna hantera skillnaden mellan tokstressiga och i princip sysslolösa dagar.

Kärleken – Året började som det förra slutat, med otaliga resor fram och tillbaka till hufvudstaden. Jag ljuger inte på något sätt om jag säger att jag började bli less och verkligen såg fram emot att det skulle sluta. Men att flytta 80 mil, byta jobb, sälja två lägenheter och skaffa en ny gemensam är inte gjort i en handvändning. Så processen som började mitt i semestern när vi fick beskedet att vi fått den lägenhet vi allra helst ville ha, kändes inte helt avklarad förrän den 23 november då vi äntligen fick inviga lägenheten tillsammans med våra vänner.

Träningen – Förutom de sedvanliga träningsuppehållen pga kortare sjukdomar och minimalt med skidåkning i slutet av året pga snöbrist har jag hållit en bra träningsnivå hela året. Jag fick ett väldigt bra ryggprogram av naprapaten i våras vilket jag känner har stärkt min veka rygg. Det är alltid skönt när man märker skillnad i vardagen. Knäet har inte heller trasslat som det gjort tidigare. Väldigt skönt. Sen kan man ju alltid sköta kosten lite bättre… Men jag räknar med att tappa några sambo-kilon när snön kommer så jag äntligen får börja åka längdskidor!

SOM jag längtar!

SOM jag längtar!

Vad är då förhoppningarna inför 2014? Mer bra vardag, mer rutin med träning och kost, att jag ska trivas när jag börjar om att jobba på riktigt igen, trevligt umgänge, lyckade resor, ännu ett SM-guld (fast den här gången ett jag får fira på hemmaplan) och lite annat smått och gott såklart.

Och glöm inte: Idag är en bra dag!

En reaktion på ”Mitt 2013 – inte riktigt lika händelserikt

  1. Ping: 2014 – mot framtiden | Hannas historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.