Övervänt

Vi har knappt några vettiga bilder på oss tillsammans, jag och Anton. Jag står oftast bakom kameran och han står helst inte framför. Har ni sett det här Vänner-avsnittet?

Lite samma situation här. Men, precis som Monica, tänkte jag att vår förlovning skulle vara ett bra tillfälle att styra upp det på. Uppdraget att fota fick Fotograf Sara Marklund eftersom jag bara hört bra saker om henne och de bilder jag sett hon har tagit har varit jättefina. Förutom att dagen var sjukt varm så gick fotograferingen över all förväntat. Vi hade faktiskt trevligt och Anton slappande av.

Ungefär två veckor skulle det ta innan vi skulle få se våra bilder och välja vilka vi ville ha. Kanske lite längre, sa Sara, eftersom det var högsäsong. När det gått drygt tre veckor skickade jag iväg ett mail, bara för att kolla hur länge till det skulle ta. Då sa hon att vi var trea på listan för att få våra bilder. När det gått sex veckor mailade jag igen, fick inget svar. Samma när det gått sju och åtta veckor. Inget svar. Sen åkte vi till Rom och jag glömde i princip bort det.

När det sedan gått tio veckor (!) blev jag less. Då var vi båda två helt övertygade om att hon slarvat bort våra bilder och inte vågade meddela oss. Så jag började maila, ringa, sms:a och skicka Facebook-meddelanden om vartannat. Sista dagen försökte jag kontakta henne en gång i timmen innan hon till slut svarade på Facebook. Hon skrev då att hon skickat våra bilder för flera dagar sen. Pyttsan! Men så, sent samma kväll, fick vi äntligen se våra bilder. Och vi blev nöjda. Urvalet var lite svårt, men vi kunde enas om några och även beställa några förstoringar. Nu hade jag såklart inga förväntningar på att få dem inom någon rimlig tid alls, men det tog faktiskt bara tre dagar. Här är tre av de åtta vi valde.

Favoritbilden. Foto: Fotograf Sara Marklund

Vår favoritbild. Foto: Fotograf Sara Marklund

Foto: Fotograf Sara Marklund

Foto: Fotograf Sara Marklund

Foto: Fotograf Sara Marklund

Foto: Fotograf Sara Marklund

Så, för att sammanfatta: Jag är glad att vi valde att fotografera oss, men med facit i hand hade vi nog valt en annan fotograf.

Annonser

En reaktion på ”Övervänt

  1. Ping: 2014 – mot framtiden | Hannas historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.