En ny tradition

Jag tycker som sagt att det är viktigt med nya traditioner. Så idag har jag förberett inför ännu en. Om man kan kalla det tradition när det bara hänt en gång vet jag inte säkert, men jag tänker att det är som Fredrik Lindström säger: ”Har man sagt ett ord, då finns det.” Alltså: Har jag sagt att något är en tradition så är det så.

Jag och Anton fyller år med mindre än en veckas mellanrum, alldeles kring jul. Och vad passar då bättre än att passa på att bjuda alla familjerna på fika en av mellandagarna?

Eftersom dagarna fram till jul går på tok för fort har jag ägnat denna lediga dag åt bak och godisfix. Jag har spillt choklad på insidan av ett handtag, måstat använda till och med finskålarna eftersom bakskålarna tog slut, sprungit ner på affärn för att köpa mer bakplåtspapper bara för att upptäcka att det var slut även där och har upptäckt dilemmat med att baka glutenfria saker. Men jag har även njutit av att sjunga för full hals (mest den här men även världens bästa ”sjunga-i-duschen-låt” Stad i ljus i jultappning). Och framför allt har jag längtat till julledigheten.

DSC_0004 DSC_0010 DSC_0011 DSC_0018 DSC_0028 DSC_0041

Annonser

En reaktion på ”En ny tradition

  1. Ping: 2014 – mot framtiden | Hannas historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.