Tea + Jörgen

En dag under senvåren ringde helt oväntat Jörgen till mig. Sambo med en vän som jag varit nära men inte umgås så mycket med nu, och dessutom pappa till min första guddotter-Lovisa. Det han berättade gjorde mig både rörd och glad, men även lite fundersam. De hade nämligen varit med i en tävling där vinsten var bröllopsfotografering och -styling. Nu hade fotografen ringt till honom och undrat vad han trodde om att överraska Tea med ett riktigt bröllop i samband med det här. Nu ville han ha min åsikt om det. Vad svarar man på det?

Jag velade iaf fram och tillbaka litegrann, för jag kunde ändå tänka mig att om man ska överraska någon med nåt sånt så är Tea en bra kandidat. Själv skulle jag ha blivit skogstokig, nog vill man ändå ha nåt att säga till om när det handlar om sitt eget bröllop? Men vi resonerade lite fram och tillbaka och till slut uppmanade jag honom att ringa Teas mamma och fråga. Vem vem liksom bättre än en mamma? Till saken hör också att de hade planerat att gifta sig för några år sedan, men fick lägga planerna på is pga bland annat ett nerbrunnet hus.

Sen hörde jag inget mer förrän ungefär en månad senare, då jag av Tea fick en inbjudan till bröllop via Facebook. Så hon fick veta. Och de bestämde sig för att ha ett lite halvofficiellt/halvhemligt bröllop med närmsta familjen och vännerna närvarande. Jag blev (såklart) både glad och rörd över att räknas in i den skalan så därför begav vi oss en fredag efter jobbet (kändes supermärkligt) till Kusmark där vigseln skulle äga rum.

IMG_3692

Om vädret tillät skulle vigseln vara utomhus. Nu var det nästan gränsfall eftersom det tokblåste. Men det var hyfsat varmt iaf. Själv hade jag blivit lejd att filma vigseln och hade tagit med mig mitt stativ så jag liksom bara behövde trycka på knappen. Men stativet visade sig vara trasigt. Därför hade jag kameran i ena handen, medan jag med den andra förgäves försökte hålla ner min klänning som med jämna mellanrum blåste upp. Måste ha sett rätt roligt ut.


IMG_3693

Det är också anledningen till att jag har så få bilder från själva vigseln, enda gången jag kunde lägga ifrån mig kameran var under psalmerna.


IMG_3698

Grattiskramar.


IMG_3703

Dom var såååå fina.


IMG_3705

Ursprungstanken var att bjuda på fika, men hur det nu var så blev det till slut middag ändå. Här hälsar Tea välkommen och förklarar upplägget.


IMG_3709

Jag räknade ut att vi var ungefär tjugofem + barn.


IMG_3712

Hela familjen Stenberg samlad(-ish). Jörgen, Lovisa, Tea och Frans.


IMG_3716

Den traditionella tårtskärningen hade de inte skippat heller. Lovisa hjälpte till.


IMG_3722

.


IMG_3725

Tea ser väldigt nöjd ut. :)


IMG_3731

Vi satt med Anna och Christer som jag känner sedan lajvtiden och som jag dessutom köpte min motorcykel ifrån. Deras familj har sedan dess utökats med en namne till mig, lilla Rut.


IMG_3733

Bröllopet avslutades med presentöppning. I förgrunden syns fotografen.

Men kvällen var inte slut där. Pga komprimerat bröllop hann jag se min stora idol Lars Winnerbäck på Stadsfesten. En helt fantastisk dag alltså!

img_3737 img_3750

En reaktion på ”Tea + Jörgen

  1. Ping: Det mest händelserika året nånsin | Hannas historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.