Presenter

Vi hade valt att ha kuvertavgift och hade därför avtackat oss presenter. Men litegrann fick vi ändå. Både en hel del fina grattiskort som är kul att ha kvar, pengar och dessutom mest presenter som på olika sätt var relaterade till mat. Till exempel fick vi två flaskor champange, en del choklad och presentkort som hade mest med mat att göra. Roligast var kanske ändå Patrik som glömde ta med sin present utan kom förbi dagen därpå när han var på väg hem och lämnade över en kasse med kommentaren: ”här är lite skum mat från DrygUme”.

img_4684

Presentskörden. Rätt mycket med tanke på att vi inte ville ha några.

img_4690

Det är klart att vi fick en disc av min ”coach”, vad annars?

img_5365

Min faster Elly kunde tyvärr inte komma på bröllopet pga sjukdom, men hennes man kom iaf på vigseln och av dem fick vi den här helt fantastiska mattan som Elly vävt. Ett väldigt fint minne av henne.

img_5631

Sen var det det här med maten. Till exempel fick vi presentkort på fika på Ainas…

img_6056

… inte mindre än två presentkort på Stadskällaren, varav vi använt ett till en gourmetpåse…

img_6058

… med efterrätt, såklart.

img_1397

Och så den märkligaste, men samtidigt rätt väntade, presenten. Inte mindre är 30 kg oxkött i lite olika konsistenser (mest köttfärs och innanlår, men även en gigantisk oxfilé). Från David och Sara, såklart.

Sen var det ju det här med den försvunna presenten… Redan nån vecka efter bröllopet frågade Antons mamma vad vi tyckte om Lillebror och Maddes present. Eftersom vi fått varsin lite ”skojig” present från dom trodde vi ju att det var det hon frågade om. Men vad hon ville veta vad var vi tyckte om den röda kobratelefonen (något vi själva letat efter i flera år). Vi fick då förklara att vi inte fått nån kobratelefon och Maggan trodde att de kanske inte lyckats köpa den ändå, som de pratat om.

Sen gick det några veckor till och vi började förstå att den röda kobratelefonen försvunnit någonstans. För de hade visst gett en till oss men vi hade aldrig fått den. Vi letade överallt där vi tänkte att den kunde finnas och kollade med folk som hjälpt till ifall något råkat få med sig ett paket hem. Jag ringde t.o.m. till Hallen för att kolla så vi inte glömt nåt där. Sen en dag i slutet av november stod jag framför garderoberna och tyckte att Antons kostym såg så konstig ut. Den var väl ändå inte blommig…? Då hade alltså det lömska paketet smugit sig in i den klädpåse som Antons kostym hängde i! Dragkedjan var trasig och vår teori är att paketet halkade in där när vi körde hem presenter och kläder dagen efter bröllopet.

Lång historia som iaf utmynnade i att vi äntligen fått en röd kobratelefon! Se så fin den är! Och så nöjd Anton är över att vi hittade den.

img_5642

Det här var förresten inte meningen att vara någon komplett förteckning av presenter vi fått av vem, utan mest ett smakprov. Den kompletta listan finns i våra hjärtan. Och i min planeringsbok, såklart. Men de allra bästa presenterna vi fick var såklart närvaron. För vad är väl en fest utan gäster?

3 reaktioner på ”Presenter

  1. Ping: Det mest händelserika året nånsin | Hannas historia

  2. Ping: Dagens tillstånd | Hannas historia

  3. Ping: Änglarummet | Hannas historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.