Lite mer arbetsro

Ifjol var jag ju kaxig och sa att 2016 var mitt händelserikaste år någon, och det står jag fast vid. Men precis som ifjol kretsade kring en händelse så har 2017 också kretsat kring en enda sak. Men vi har ju inget stoppdatum, och därför har året inte kännts lika intensivt. Bloggen har återigen legat efter pga avsaknad av skrivpepp. Men någon slags sammanfattning kan jag ändå bjuda på. Inte heller 2017 skulle jag vilja göra om utifrån tråkiga saker som hänt, men jag måste nog ändå säga att 2017 så övervägde det positiva. Se bara på allt det här!

Januari
Jag började såklart med att sammanfatta och se framåt. Sen gjorde vi årets enda utlandsresa för att kramas med guddottern. Och så berättade jag om när jag dansade tango på arbetstid.

Februari
Årets andra månad fotade jag och Jonas en märklig sport, vi grillade lunch i pulkbacken som vi inte längre bor bredvid, drömde mjuka drömmar och gjorde årets första lägesrapportering.

Mars
I mars åkte vi, som seden bjuder, till Hemavan.

April
Nu hade min skrivkramp anlänt. Men jag upplevde i alla fall en härlig helg och en ohärlig högtid.

Maj
Sen anlände ju äntligen den stora dagen. Jag funderade över saker jag skulle sakna, visade vår lägenhet innan flyttstöket, berättade om tiden innan, berättade om den första renoveringen och dagen F.

Juni
I juni berättade jag om den sista halva dagen. Samt bjöd, för ovanlighetens skull, på ett recept.Trots vädret kom en sommar och vi firade en ovanlig midsommar. Och så tog ju faktiskt jag min sista examen. Och fixade till grillplatsen.

Juli
Vi hade en semester som mest ägnades åt garaget, garaget, vedboden, veden. Och trädgården. Och en byrå. Och så bjöd vi in till en härlig kaosmiddag.

Augusti
Jag tog mig äntligen för att visa det första helt färdiga rummet, fota min favvo-kammare ordentligt, vi firade bomullsbröllop och jag sammanfattade sommaren. Och så gjorde vi lite mer trädgårdsarbete (det tar aldrig slut!)

September
Under älgjaktsmånaden firade jag officiell och inofficiell matfest, åt en temalös middag, såg fotboll i spöregn (de missade tyvärr Superettan med ett mål. Jättesurt!), och berättade om gårdens alla besökare.

Oktober & november
Alltså, jag är ledsen. Och jag vet inte om det här hänt i min snart sjuåriga blogghistoria. Men jag har varken inlägg eller berättelser att visa från de här två månaderna. Så kan det vara ibland. Jag kan dock bjuda på en liten bild från den första snön som föll.

December
Men så kom då äntligen den fantastiska advent och vädret som varit kasst hela året visade sig äntligen från sin bästa sida. Jag visade bilder ett och sju år senare. Och en dryg månad senare. Klanen drog till hufvudstaden och så blev det faktiskt jul. Min man fyllde gubbe och vi firade in det nya året i Hemvattnet. Sen blev det dags att lära sig skriva 8 istället för 7.

Annonser

En reaktion på ”Lite mer arbetsro

  1. Ping: Det sämsta på mycket länge | Hannas historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.