Det sämsta på mycket länge

När jag blev ombedd att sammanfatta mitt 2018 så hade jag bara en sak att säga: att det var det sämsta året på mycket länge, kanske någonsin. Men det kommer såklart inte att synas här, det här är inte en sådan blogg. Istället handlar det här mycket om att se ljuspunkter mellan allt det mörka. För vi gjorde absolut mycket kul under 2018 också. Eller vad sägs bara om det här?

Januari
Även detta år började jag med att sammanfatta året innan och sätta nya mål för det kommande. Jag klagade över vår brist på besökare och visade upp vårt rekordfluff.

Februari
I februari verkar det inte ha hänt så mycket, det enda som fastnade här i bloggen var de söta små stugor man springer på runt om våran by.

Mars
I mars kom så äntligen besökarna, jag visade upp änglarummet, renoveringen, och det färdiga resultatet. Jag filosoferade över skillnaden i vårmånader, återvände till barndomen och dansade fuldans.

April
I april berättade jag om varför bloggen varit så tyst, om skidresan som fick ett tråkigt slut och ett fantastiskt sken. Vi åkte till Krakow och såg fina och hemska saker. Månaden avslutades med en mamma-dotter-helg i London.

Maj–Juni
Sen var faktiskt bloggen tyst i två månader.

Juli
Men det betyder såklart inte att ingenting hände. Sommaren sammanfattades som vanligt i ett utförligt blogginlägg där både högt och lågt, jobb och lek rymdes. Jag började dessutom äntligen skriva om vår bröllopsresa, som utlovat.

Augusti
Vi firade pappersbröllop, jag berättade om när vi återvände till discoeran och visade mitt ansikte utåt.

September
I september gjorde vi alla ett viktigt val (att inte välja är också ett val), och jag åt en långväga middag.

Oktober
I oktober jobbade jag, berättade om mina morgnar och mina kvällar, tittade på duktiga ryttare och bakade i bagarstuga. Och så firade vi brittsommar.

November
I november hände ingenting på bloggen, men i verkligheten var jag på godisfest och så åkte vi skridskor nere på sjön.

December
I december visade jag upp vårat tredje färdiga rum och berättade om mina favoritfrukostar. Sen blev det ju faktiskt advent, med en massa besök, och jul och nyår.

Och sen tog äntligen 2018 slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.