Systerhippa

Jag börjar verkligen få smak för det här med möhippor. Senaste åren har jag ju varit på en hel del, inte minst min egen. Och de är ju bara så himla trevliga! En hel dag till att bara umgås med kompisarna och fira ett kommande giftermål. Nu senaste blev det ju inte sämre av att det var kära syster yster som skulle hippas.

.

Peppad (och lite nervös) blivande brud.

Jag fick det ärofyllda uppdraget att kidnappa den blivande bruden. Först körde jag lite kringelkrokar runt i stan, sen gick vi upp på mitt jobb och där fick hon ögonbindel. Efter en kort och lite förvirrad promenad (pga problem med en hiss) anlände vi till första anhalten, nämligen brunch på Rustique. Det var bara andra helgen de erbjöd brunch, och gjorde oss absolut inte besvikna.

Det var också så himla kul att alla tillfrågade kunde vara med, åtminstone någon del av dagen. Med tanke på att vi hade typ fyra dagar att välja mellan så kändes det först helt omöjligt, men icke då. Superkul!

Nästa punkt på programmet blev den där det togs överlägset flest bilder. Det gick bara inte att låta bli. Trampolinhuset kan absolut rekommenderas, inte bara för barn, utan även för de som vill bli barn på nytt. En timme räckte gott och väl för oss, sen var vi ordentligt slut allihopa. Det fanns ju så himla mycket kul att göra! Till exempel att leka gladiatorer och knuffa ner varandra i skumgummihav…

… klättra i räcken (okej, det var bara två av oss som orkade det)…

… hoppa ner i skumgummihav, med lite olika stilar…

… försöka springa i nån form av bana (gick sådär)…

… gå på lina…

… hoppa ner i en stor madrass…

… klättra i Ninja warrior-banan…

… spela dodgeball…

… och ta gruppbilder, både stillsamma…

… och mer hoppiga.

Som ni ser hade vi fantastiskt kul. När vi var helt utmattade begav vi oss hemåt till Elin för dusch, fix, middag och samvaro.

Ingen möhippa utan bubbel.

Sötaste syrran.

För den blivande maken blev kidnappandet och ”svensexandet” lite mindre. Middag och hockey med svärfar och svåger var nog alldeles lagom för honom. Vi var också några från möhippan som mötte upp och hejade fram AIK till seger.

Jag hade en jättetrevlig dag, och det verkar bruden också ha haft vilket såklart är huvudsaken.

En reaktion på ”Systerhippa

  1. Ping: Juli-just-nu | Hannas historia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.