Fest med Disney-folket

Jag har ju tidigare berättat om våra temafester. Sist var vi ju söta, och gången före det var jag ansvarig för temat. Den här gången hade jag ingenting med det att göra, men tyckte ändå det var lite kul. Temat var nämligen Disney. Vi insåg snart att Disneys förkärlek för att köpa upp typ allt gjorde det väldigt enkel. Inte bara klassiker och diverse Disneyprinsessor, utan även Pixar, Marvel, Lucas film (star wars) och 21 century fox tillhör numera Disney. Så vi hade mycket att välja på.

Och det gjorde vi också, som ni ser.

Själv fick jag hjälp med min outfit. Elis mamma hade nämligen fixat en Kalle Anka-outfit till en möhippa på 70-talet. Den har sedan gått runt i hennes släkt och var lite sliten. Masken som hörde till var faktiskt lite för otäck, och strumpbyxorna var håliga, så jag fick köpa nya. Men den charmiga jackan, flugan, handskarna och mössan var original från 70-talet. Det hörde också till ett par typ stora trosor med ankstjärt ditsydd, men där gick min gräns och jag köpte istället ett par billiga vita shorts.

Även Rebecca hade lånat sin outfit, där glasögonen var gjorda av rör. Anette hade mest letat i barnens utklädningslåda för att bli Esmeralda från Notre Dame.

.

Carina hade som vanligt gått all in, och även Eva-Marie hade ansträngt sig.

Sen varierade outfitarna till ett Mimmi Pigg-diadem…

… till en långklänning som Sofia köpt på rea.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.